Activiteiten

Op deze pagina kunt u zelf een arrangement samenstellen. Voor de mogelijkheden qua horeca kunt u onderin op horeca klikken. Wilt u een arrangement samenstellen klik dan hier boven op informatie aanvraag. Wij nemen binnen 48 uur contact met u op.

Overzicht alle activiteiten en prijzen:

Activiteit Min. aantal pers. Tijdsduur Prijs volw. Prijs kinderen totaal prijs Prijs vanaf
Survival 1 uur 2 1 uur € 11,50 € 10,50
Survival 2 uur 2 2 uur € 18,00 € 16,00
Darksurvival 1 uur 2 1 uur € 12,50 € 11,50
Darksurvival 2 uur 2 2 uur € 20,00 € 18,00
Oud Hollandse spelen 10 1,5 uur € 7,00 € 7,00
Boerengolf 12 1,5 uur € 10,00 € 7,00
Voetgolf 12 1,5 uur € 10,00 € 7,00
Arrow Battle  6  1 uur €8,50  € 8,50
Bezoek wijngaard 6 2 uur € 10,50 X
Bezoek Kaasboerderij 8 1 uur € 8,00 € 8,00
Solextocht 20 2,5 uur € 45,00 X
Boogschieten 6 1 uur € 12,00 € 9,00
Bezoek Glastuinbouw gebied 10 1 uur € 14,00 € 12,00
Bamboe piramide bouwen 12 2 uur € 17,00 € 15,00
Fietsverhuur 10 1 dag € 12,00 X
Midgetgolf NVT 1,5 uur € 6,00 € 6,00
Boottocht Biesbosch 2 uur NVT 2 uur € 13,00 € 10,00
Boottocht Biesbosch 8 uur MAX 8 pers. 8 uur X X € 130,00
Bowling baan NVT 1 uur X X € 23,00
Huifkar 1 uur* NVT 1 uur X X € 148,00
Huifkar 1 dag * NVT 1 dag X X € 423,50
Huifwagen huren zonder tractor & zonder chauffeur per dag per huifwagen NVT 1 dag X X € 145,-
Belhamel ballonvaart 2 2 uur X X X € 100,00

Vip Ballonvaart Max 4 personen

Een unieke ervaring voor iedereen! Voordat de ballon de lucht in gaat is er eerst een goede uitleg over het opstijgen en het landen van de ballon. Iedereen helpt mee om de ballon klaar te maken voor vertrek. Wanneer er genoeg lucht in de ballon zit is het snel instappen en niet veel later gaat de ballon de lucht in. Een mooie tocht door de lucht volgt! Waar de ballon gaat landen is altijd weer een verrassing!

Oud Hollandse Spelen

Na een korte uitleg wordt de groep opgedeeld en gaat iedereen in zijn of haar groepje aan de slag met de Oud Hollandse Spelen. Onderdelen zoals paardenrennen, hoedje wip  en het spiegelspel komen aanbod!

Welke team gaat er naar huis met een medaille?

Survival

Voordat je aan het avontuur gaat beginnen krijg je eerst instructies van een opgeleide survival Belhamel. Het gebruik van de Smart Belay Systeem wordt tijdens deze instructie uitgelegd. Dit is het veiligste systeem in de survivalwereld. Hierdoor kun je namelijk nooit ongezekerd klimmen. Het klimparcours is goedgekeurd door het TUV instituut en is daardoor 100% veilig. Op het oefenparcours krijgt iedereen persoonlijk uitleg. Daarna ga je zelfstandig aan de slag, aan de instructeur laat je zien dat je het hebt begrepen. Nu kan het avontuur gaan beginnen!

Bowlen

De bowlingruimte beschikt over 4  hypermoderne zelftellende fluoriserende bowlingbanen.
Per persoon is het mogelijk om hekjes/bumpers in te stellen.
Ook is er bij de bowlingbanen voldoende zitruimte voor iedereen.

  • Het huren van een bowlingbaan kost  23 euro per baan.
  • Er kunnen maximaal 8 personen op één baan.

Solextocht

Voordat de tocht kan beginnen krijgt iedereen een korte instructie over zijn/haar solex. Na de instructie kan de eigen gekozen route door de polder van start gaan! Uiteraard is er een stand by service voor eventuele noodgevallen.
Heeft u nog geen route in gedachte? Vraag bij de balie naar een route, er is een mooie route beschikbaar van 43 km door de omgeving.

*Alleen personen die in het bezit zijn van een bromfiets -of auto rijbewijs kunnen deelnemen.

Huifkartocht

De huifkar rijdt een uur lang een route naar keuze. Na een uur is de huifkar weer terug op onze locatie.

Prijs: € 148,00 per uur (max 35 personen incl. kinderen) Eigen tractor  E 148,00 / dag

Prijs: € 423,50 per dag

Huifkar Huren

Een van onze unieke huifwagens huren voor € 145,00 per dag per stuk.
Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Boogschieten

Voordat iedereen kan beginnen met het boogschieten is er eerst een uitleg. Na de uitleg kunnen alle deelnemers om de beurt van start gaan met het boogschieten. Wie raakt de roos? Uiteraard worden de punten bijgehouden en is er aan het eind een winnaar.

Bamboe Piramide Bouwen

Na het maken van een tekening met uw groepje gaat iedereen aan de slag om een uniek bouwwerk te bouwen van bamboestokken.
Is het haalbaar om een piramide van 20 meter hoog te bouwen? Samenwerking tijdens deze activiteit is van groot belang!

Tour door de Biesbosch

U wordt ontvangen met een drankje naar keuze.  De kinderen kunnen uiteraard al lekker spelen in het speelparadijs!  Vervolgens gaan jullie met een huifkartocht richting Drimmelen. Met zijn allen gezellig rijden in de Brabantse polder.  Daarna zullen jullie 2 uur lang rondvaren door de Biesbosch.  Tijdens de rondvaart doorkruist u ‘Nationaal Park de Biesbosch’.  Uiteraard is de bar aan boord geopend. Na de rondvaart gaan jullie met de huifkar terug naar ‘De Belhamel’.  Om de dag af te sluiten gaan jullie gezellig barbecueën. De koks hebben een uitgebreid barbecuebuffet gereed staan.

  • Ontvangt met een drankje
  • Huifkartocht
  • Boottocht
  • Barbecue standaard
  • Inclusief spelen gedurende het arrangement

Tocht door de natuur

De tocht door de natuur start rustig bij de Belhamel met een drankje.Vervolgens vertrekt de huifkar via een mooie route naar Drimmelen. Hier start de zwerftocht door de Biesbosch. Na een korte inleiding door een Biesbosch gids stapt u aan boord van een open rondvaartboot en vaart u naar de Hofmansplaat. Hier brengt u een bezoek aan de Eendenkooi en loopt van daar naar het Bruggetje van Sint jan, een markant punt in de Biesbosch. Daar ligt de boot te wachten voor een korte vaartocht. De lengte van de wandeling is ongeveer 2 km. LET OP! Het is de bedoeling dat iedereen meedoet aan de wandeling! Wanneer de zwerftocht afgelopen is gaat u met de huifkar terug naar De Belhamel om vervolgens heerlijke pannenkoeken te bakken.

*Arrangement is enkel te boeken van 12.30 uur tot 19.00 uur.
**Arrangement is enkel te boeken in weekenden en vakanties. Hierbuiten voor groepen in overleg mogelijk.
*** Drankafkoop is enkel voor de duur van het pannenkoeken bakken.

Dark Survival

Na een korte instructie van een ervaren instructeur krijgen alle deelnemers een mijnwerkers lampje op. Daarna kan iedereen zelfstandig het parcours door klimmen in het donker!

Boerenland wandeling

Op onze locatie wordt u ontvangen met een drankje. Hierna vertrekt iedereen per huifkar richting het boerenlandschap. Eenmaal bij het boerenlandschap aangekomen is het tijd voor een stevige wandeling door de mooie natuur. Na de wandeling vertrekt iedereen weer per huifkar richting De Belhamel waar de dag afgesloten wordt met een potje bowlen en een uitgebreid barbecue buffet!

Spelen met Hotelovernachting

1x Overnachting in een familiekamer met tussendeur of 2 kamers naast elkaar.
1x Ontbijt
1x Toegangskaartjes Speelparadijs de Belhamel.

Midgetgolf

Na een korte instructie kunnen jullie aan de slag. 18 holes worden er in totaal gespeeld. Wie scoort het beste?

*Dit betreft een externe activiteit.

Fietsen huren

Wilt u lekker een stuk fietsen in de polder! dat kan!
Fietsen zijn te huur vanaf 10 personen.
Heeft u nog geen route in gedachte? Vraag bij de balie naar een route, er is een mooie route beschikbaar van 43 km door de omgeving.

Bezoek wijngaard

Iedereen wordt vriendelijk ontvangen op de wijngaard door een echte wijnkenner! Na het ontvangst volgt er een rondleiding langs de wijnkelder naar de wijngaard. Uiteraard is er na de rondleiding gelegenheid om van eigen wijnen te proeven.

*Dit betreft een externe activiteit en is niet geschikt voor kinderen.

Bezoek Kaasboerderij

Na ontvangst op de boerderij, begint de rondleiding in de stallen. Hier treft u de dieren aan waarna er een korte uitleg over het leven, voeding en gedrag volgt. Wanneer het bezoek aan de stallen erop zit volgt er een video over het maken van kaas. Tijdens de video is het mogelijk om te proeven van een beker melk of karnemelk.
De rondleiding gaat verder naar de kaasmakerij en naar de kaaskelder. In de kelder liggen de kazen te rijpen. De rondleiding eindigt in de winkel waar er verschillende kazen gepresenteerd worden. Uiteraard mag u ook hiervan proeven!

*Dit betreft een externe activiteit en is niet op zondag te boeken

Er op uit met de tandemfiets

De dag begint met een mooie fietstocht langs de Amer. Daarna gaat u een potje midgetgolfen. Met de tandemfiets maakt u de tocht verder richting de Belhamel om een gezellig potje te gaan bowlen. Als slot kunt u uit verschillende soorten pannenkoeken kiezen.

Bezoek Glastuinbouw gebied

Een bijzonder bezoek aan een glastuinbouw gebied

Biesbosch Rib Experience

Een arrangement in combinatie met Rib varen is geheel naar eigen wens in te vullen. Dit kan in combinatie met lekker eten, drinken en een leuke activiteit. Voordat u aanboord gaat van de rib krijgt u allen een uitleg over de veiligheid op de rib.

Boerengolf

Na een korte instructie van de boer worden de teams ingedeeld. 9 holes worden er in totaal gespeeld. Welk team scoort het beste?

*Dit betreft een externe activiteit.

Voetgolf

Na een korte instructie worden de teams gemaakt en gaan jullie beginnen aan de 9 Holes!
Wie o wie gaat er winnen..!?

*Dit betreft een externe activiteit.

*De huifkar is ook voor een gehele dag te huur inclusief chauffeur. Kosten hiervoor bedragen € 423,50 exclusief BTW binnen een straal van 20 kilometer van De Belhamel. Voor ritten langer dan 20 kilometer vragen wij € 0,80 exclusief BTW per extra kilometer.
* Een huifkar kunt u ook exclusief tractor & chauffeur huren voor € 145,00 per dag per huifwagen.
* Houdt u er rekening mee dat u tevens een borg dient te voldoen bij het huren van de huifkar. Lees onze voorwaarden alvorens u een huifkar huurt.