Groepsarr. categorie: Familieuitjes

Net als toen…

U wordt ontvangen met een drankje. Nadat iedereen is gearriveerd en een drankje heeft gehad volgt de uitleg over het programma. Na de uitleg wordt de groep opgedeeld en gaat iedereen in zijn of haar groepje aan de slag met de Oud Hollandse spelen. Onderdelen zoals gatenkaas spel, slingerbak en het spiegelspel komen aan bod! Na de Oud Hollandse spelen starten we met het bowlen op een van onze bowlingbanen. De dag wordt afgesloten met een heerlijke barbecue vers van de slager. Tevens is tijdens het eten een prijs uitreiking, Welk team gaat naar huis met de medaille?

Tour door de Biesbosch (H6)

Voordat de huifkar vertrekt richting de Biesbosch worden alle deelnemers ontvangen met een drankje. Aangekomen in de Biesbosch vertrekt de boot om een tour te maken door dit mooie en bekende natuurgebied. Na 2 uur meert de boot weer aan en staat de huifkar klaar om weer richting de Belhamel te gaan. Aangekomen bij De Belhamel staat er een uitgebreid barbecuebuffet klaar om de dag mee af te sluiten.

Midgetgolf met barbecue

U wordt ontvangen met een drankje. Wanneer iedereen een drankje heeft genuttigd, vertrekken jullie naar Drimmelen-dorp met de huifkar voor een sportief potje midgetgolf. Wanneer bekend is wie de winnaar is van de midgetgolfwedstrijd, vertrekken jullie weer met de huifkar naar De Belhamel waar een heerlijke barbecue met vers vlees van de slager voor jullie klaarstaat. Met nieuwe energie gaan jullie dan nog de strijd aan op de bowlingbaan! Wie wordt de winnaar van de dag?

Biesbosch ontdekken per sloep incl. afsluitende BBQ

Bij aankomst krijgt u een heerlijk drankje naar keuze met een vers puntje appelgebak. Na het drankje vertrekt u met eigen vervoer richting de sloepen waarna u zelfstandig een heerlijke vaartocht kunt gaan maken door het natuurgebied de Biesbosch. Afsluitend keert u terug bij de Belhamel voor een lekkere barbecue!

Actief weekendje weg met overnachting

Dag 1:
– 10.00 Ontvangst Belhamel met fris/koffie en worstenbrood.
– 11.00 Oud Hollandse spelen.
– 12.30 Lunchbuffet.
– 13.30 Boogschieten/survival.
– 15.00 Bezoek aan Oudheidkunde museum in Lage Zwaluwe.
– 17.00 Aankomst minicamping Oud Drimmelen per eigen vervoer.
Dag 2:
– 11.00 Aankomst bij de Belhamel per eigen vervoer.
– 11.30 Vertrek naar Drimmelen per huifkar.
– 12.30 Rondvaart met uitleg door Nationaal park Biesbosch.
– 14.45 Terugrit naar de Belhamel.
– 16.00 Bowlen (1 uur).
– 17.15 Gezellig met z’n allen pannenkoeken bakken aan tafel.
– 18.30 Einde.

Boerengolfcup met barbecue

U wordt ontvangen met een drankje.  Wanneer iedereen een drankje heeft genuttigd vertrekt u  naar Den Hout met de huifwagen. Wanneer bekend is wie de winnaar is van de boerengolf vertrekt u weer met de huifwagen naar de Belhamel waar u  de dag  afsluit met een barbecue met vers vlees  van de slager.

Survival, Boogschieten & Gourmetten

U wordt ontvangen met een kopje koffie / thee / fris met een appelflap. Daarna krijgt u de instructie voor de survival en gaat u het parcours zelfstandig verkennen. Na de survival is het tijd om in de roos te schieten tijdens het boogschieten. Als afsluiter gaan jullie lekker gourmetten met vlees vers van de slager. Let op, dit arrangement kan vanaf een minimale lengte van 1,35.

* Spelen voor de kinderen is gratis gedurende het arrangement.

Bowlen & Frietbuffet Spareribs

Allereerst gaat u met uw gezelschap lekker een potje bowlen, wie gooit er als eerst een strike? Daarna staat er een heerlijk frietbuffet met spareribs voor u klaar.
U kunt 1,5 uur genieten van onbeperkt friet met spareribs, sla en sauzen.


* Spelen (voor kinderen) is inclusief voor de duur van het arrangement

Streekproductendagroute optie 3

Per huifwagen vertrekt u richting een Kalvermesterij waar u een rondleiding krijgt. Wanneer u de kalvermesterij gezien heeft gaat u per huifwagen op pad voor een excursie naar keuze. Ondertussen stopt u voor een heerlijke picknick. Wanneer de excursie naar keuze voorbij is vertrekt u terug richting de Belhamel. Waar een heerlijk Barbecue buffet voor u klaar staat vers van de slager.

 • Huifwagen tocht
 • Rondleiding kalvermesterij
 • Picknick
 • Excursie naar keuze
 • Barbecue de luxe

Oud Hollandse Spelen & Pannenkoeken bakken

Nadat iedereen is gearriveerd volgt de uitleg over de Oud Hollandse Spelen. De groep wordt opgedeeld en gaat ieder in zijn of haar groepje aan de slag met de Oud Hollandse Spelen. Onderdelen zoals; gatenkaas spel, slingerbak en het spiegelspel komen aan bod! Als iedereen de spellen heeft gedaan is het tijd om zelfstandig de lekkerste pannenkoeken te bakken. met keuze uit wel 10 verschillende ingrediënten. Natuurlijk is er ook nog een officiële prijsuitreiking tijdens het eten.

* Spelen voor de kinderen is gratis gedurende het arrangement.

Bowlen & Barbecue

Als u bij ons aankomt staan de bowlingschoenen al klaar voor u. Nadat iedereen de schoenen aan heeft gedaan en alle namen zijn ingevoerd. Kunt u lekker met zijn allen een uur gaan bowlen op onze fluoriserende bowlingbanen. Na het bowlen kunt u met zijn allen lekker aanschuiven aan tafel en lekker genieten van een heerlijke gourmet!

Survival & Pannenkoeken bakken

Jullie worden allemaal ontvangen op onze locatie met een drankje. Na de koffie krijgen alle deelnemers een instructie van een ervaren instructeur. Nadat iedereen heeft geoefend mogen jullie alle het parcour gaan trotseren. Wanneer iedereen weer uit het parcour is, is het tijd om zelfstandig de lekkerste pannenkoekjes te gaan bakken. Tijdens het bakken heeft u keuze uit wel 10 verschillende ingrediënten.

Vissen met huifkartocht & barbecue

Uw gezelschap wordt ontvangen bij De Belhamel, allereerst kunt u genieten van een drankje. Dan start de rondrit met Huifwagen naar Forrellenvisvijver Port de Pêche, waar u vervolgens 1,5 uur gaat vissen. Na deze ervaring gaat u per huifwagen weer terug naar De Belhamel waar een heerlijk barbecuebuffet vers van de slager voor u klaar staat.

 

*Voor een meerprijs van € 35,00 bakken wij voor u tijdens de barbecue. Boekt u een tweede of derde barbecue? Ook dan bakken wij voor u! Voor respectievelijk € 60,00 en € 90,00 wordt alles voor u verzorgd.

Bamboe Piramide Bouwen

Alle deelnemers worden ontvangen met een drankje. Na het drankje kunnen de teams gemaakt worden en volgt de uitleg over het piramide bouwen. Na het maken van een tekening met uw groepje gaat iedereen aan de slag om een uniek bouwwerk te bouwen van bamboestokken. Is het haalbaar om een piramide van 20 meter hoog te bouwen? Samenwerking tijdens deze activiteit is van groot belang! Na het afbreken en opruimen van de bamboestokken is het tijd voor het boogschieten. Om deze dag goed af te sluiten staat er een frietbuffet voor u klaar.

Tocht door de natuur

De tocht door de natuur start rustig bij de Belhamel met een drankje.Vervolgens vertrekt de huifkar via een mooie route naar Drimmelen. Hier start de zwerftocht door de Biesbosch. Na een korte inleiding door een Biebosch gids stapt u aan boord van een open rondvaartboot en vaart u naar de Hofmansplaat. Hier brengt u een bezoek aan de Eendenkooi en loopt van daar naar het Bruggetje van Sint jan, een markant punt in de Biesbosch. Daar ligt de boot te wachten voor een korte vaartocht. De lengte van de wandeling is ongeveer 2 km. LET OP! Het is de bedoeling dat iedereen meedoet aan de wandeling! Wanneer de zwerftocht afgelopen is gaat u met de huifkar terug naar De Belhamel om vervolgens heerlijke pannenkoeken te bakken.

Midgetgolf & Barbecue

Bij aankomst wordt u ontvangen met een drankje! Na lekker rustig koffie/thee met wat lekkers op te hebben stappen we met zijn allen in de Belhamel Express op weg naar de Midgetgolfbaan. Na een spannend spelletje rijden we weer terug naar de Belhamel waar u de middag af kunt sluiten met een heerlijke barbecue!

Compleet gezellig dagje uit met de huifkar

Het dagje uit met de huifkar begint met een huifkarrit naar de midgetgolf. Na het potje midgetgolf gaat de huifkarrit verder naar het Kasgebied waarbij u een rondleiding krijgt. Als de rondleiding voorbij is gaat u picknicken in een natuurgebied. De huifkarrit gaat vervolgens verder door het poldergebied de Worp, waarbij u langs de ijsmakerij gaat voor een heerlijk ijsje.

Er op uit met de tandemfiets

De dag begint met een mooie fietstocht langs de Amer. Daarna gaat u een potje midgetgolfen. Met de tandemfiets maakt u de tocht verder richting de Belhamel om een gezellig potje te gaan bowlen. Als slot kunt u uit verschillende soorten pannenkoeken kiezen.

Streekproductendagroute Optie 1

U wordt ontvangen met een kopje koffie, thee, fris met iets lekkers. Aansluitend een heerlijke dagtocht door de streek per huifwagen met bezoek aan fruitkwekerij de Wolfslaar. Tussendoor een heerlijke lunch, ook gaat u op excursie bij een wijngaard. Aan het einde van deze tocht staat er een heerlijk barbecue buffet voor u klaar vers van de slager.

 • Ontvangt met koffie en iets lekkers
 • Vertrek per huifwagen door het boerenlandschap richting Fruitkwekerij de Wolfslaar
 • Lunch onderweg op locatie
 • Excursie Wijngaard
 • Retour naar de Belhamel
 • Barbecue buffet vers van de slager

Rondje Lage Zwaluwe

Huifkarrit (1 uur) door het pittoreske dorp en landelijke omgeving Biesbosch dorp Lage Zwaluwe.
U brengt een bezoek aan Café Poeleke dat gelegen is in de landelijke polder van Zevenbergschenhoek. Hier krijgt u 1x koffie met gebak.
Daarna vervolgt de rit met een stop in een mooi natuurgebied met uitzicht op de Biesbosch.
Bij terugkomst bij de Belhamel krijgt u een heerlijk gourmet buffet met vers vlees van de slager.

Link eet café