Groepsarr. categorie: Familieuitjes

Net als toen…

U wordt ontvangen met een drankje. Nadat iedereen is gearriveerd en een drankje heeft gehad volgt de uitleg over het programma. Na de uitleg wordt de groep opgedeeld en gaat iedereen in zijn of haar groepje aan de slag met de Oud Hollandse spelen. Onderdelen zoals gatenkaas spel, slingerbak en het spiegelspel komen aan bod! Na de Oud Hollandse spelen starten we met het bowlen op een van onze bowlingbanen. De dag wordt afgesloten met een heerlijke barbecue vers van de slager. Tevens is tijdens het eten een prijs uitreiking, Welk team gaat naar huis met de medaille?

Tour door de Biesbosch (H6)

Voordat de huifkar vertrekt richting de Biesbosch worden alle deelnemers ontvangen met een drankje. Aangekomen in de Biesbosch vertrekt de boot om een tour te maken door dit mooie en bekende natuurgebied. Na 2 uur meert de boot weer aan en staat de huifkar klaar om weer richting de Belhamel te gaan. Aangekomen bij De Belhamel staat er een uitgebreid barbecuebuffet ( 43,45 p.p) of frietbuffet ( E 33,00 p.p) klaar om de dag mee af te sluiten.

Wijngaard bezoek

U wordt ontvangen met een drankje. Wanneer iedereen een drankje heeft genuttigd, vertrekken jullie naar de wijngaard met de huifkar. Aangekomen bij de wijngaard krijgen jullie een mooie rondleiding en uitgebreide uitleg door het vriendelijk echtpaar. Natuurlijk hoort bij een bezoek aan een wijngaard ook een heerlijke proeverij met verschillende wijnen. Daarna vertrekt de huifkar weer richting de belhamel waar u afsluit met een heerlijke barbecue vers van de slager.

Midgetgolf met barbecue

U wordt ontvangen met een drankje. Wanneer iedereen een drankje heeft genuttigd, vertrekken jullie naar Drimmelen-dorp met de huifkar voor een sportief potje midgetgolf. Wanneer bekend is wie de winnaar is van de midgetgolfwedstrijd, vertrekken jullie weer met de huifkar naar De Belhamel waar een heerlijke barbecue met vers vlees van de slager voor jullie klaarstaat. Met nieuwe energie gaan jullie dan nog de strijd aan op de bowlingbaan! Wie wordt de winnaar van de dag?

Boerengolfcup met barbecue

U wordt ontvangen met een drankje.  Wanneer iedereen een drankje heeft genuttigd vertrekt u  naar Den Hout met de huifwagen. Wanneer bekend is wie de winnaar is van de boerengolf vertrekt u weer met de huifwagen naar de Belhamel waar u  de dag  afsluit met een barbecue met vers vlees  van de slager.

Survival, Boogschieten & Bowlen arrangement

U wordt ontvangen met een drankje. Nu wordt het tijd voor wat meer actie! Trotseer met zijn allen het survival parcours en ga daarna boogschieten. Wie raakt als eerste de roos? Na het survivallen en boogschieten staat er een barbecue buffet vers van de slager voor u klaar. Als afsluiter gaat u nog een uurtje bowlen.

  • Ontvangst met een drankje
  • Instructie survival
  • 1 uur survivallen
  • Boogschieten (1 uur)
  • Barbecue standaard
  • Bowlen (1 uur)


* Spelen (voor kinderen) is inclusief voor de duur van het arrangement

*Voor een meerprijs van € 35,00 bakken wij voor u tijdens de barbecue. Boekt u een tweede of derde barbecue? Ook dan bakken wij voor u! Voor respectievelijk € 60,00 en € 90,00 wordt alles voor u verzorgd.

Survival & Pannenkoeken bakken

Jullie worden allemaal ontvangen op onze locatie met een drankje. Na de koffie krijgen alle deelnemers een instructie van een ervaren instructeur. Nadat iedereen heeft geoefend mogen jullie alle het parcour gaan trotseren. Wanneer iedereen weer uit het parcour is, is het tijd om zelfstandig de lekkerste pannenkoekjes te gaan bakken. Tijdens het bakken heeft u keuze uit wel 10 verschillende ingrediënten.

Bamboe Piramide Bouwen

Alle deelnemers worden ontvangen met een drankje. Na het drankje kunnen de teams gemaakt worden en volgt de uitleg over het piramide bouwen. Na het maken van een tekening met uw groepje gaat iedereen aan de slag om een uniek bouwwerk te bouwen van bamboestokken. Is het haalbaar om een piramide van 20 meter hoog te bouwen? Samenwerking tijdens deze activiteit is van groot belang! Na het afbreken en opruimen van de bamboestokken is het tijd voor het boogschieten. Om deze dag goed af te sluiten staat er een frietbuffet voor u klaar.

Tocht door de natuur

De tocht door de natuur start rustig bij de Belhamel met een drankje.Vervolgens vertrekt de huifkar via een mooie route naar Drimmelen. Hier start de zwerftocht door de Biesbosch. Na een korte inleiding door een Biebosch gids stapt u aan boord van een open rondvaartboot en vaart u naar de Hofmansplaat. Hier brengt u een bezoek aan de Eendenkooi en loopt van daar naar het Bruggetje van Sint jan, een markant punt in de Biesbosch. Daar ligt de boot te wachten voor een korte vaartocht. De lengte van de wandeling is ongeveer 2 km. LET OP! Het is de bedoeling dat iedereen meedoet aan de wandeling! Wanneer de zwerftocht afgelopen is gaat u met de huifkar terug naar De Belhamel om vervolgens heerlijke pannenkoeken te bakken.

Compleet gezellig dagje uit met de huifkar

Het dagje uit met de huifkar begint met een huifkarrit naar de midgetgolf. Na het potje midgetgolf gaat de huifkarrit verder naar het Kasgebied waarbij u een rondleiding krijgt. Als de rondleiding voorbij is gaat u picknicken in een natuurgebied. De huifkarrit gaat vervolgens verder door het poldergebied de Worp, waarbij u langs de ijsmakerij gaat voor een heerlijk ijsje.