Groepsarr. categorie: Bedrijfsuitjes

Midgetgolf met barbecue

U wordt ontvangen met een drankje. Wanneer iedereen een drankje heeft genuttigd, vertrekken jullie naar Drimmelen-dorp met de huifkar voor een sportief potje midgetgolf. Wanneer bekend is wie de winnaar is van de midgetgolfwedstrijd, vertrekken jullie weer met de huifkar naar De Belhamel waar een heerlijke barbecue met vers vlees van de slager voor jullie klaarstaat. Met nieuwe energie gaan jullie dan nog de strijd aan op de bowlingbaan! Wie wordt de winnaar van de dag?

Biesbosch ontdekken per sloep incl. afsluitende BBQ

Bij aankomst krijgt u een heerlijk drankje naar keuze met een vers puntje appelgebak. Na het drankje vertrekt u met eigen vervoer richting de sloepen waarna u zelfstandig een heerlijke vaartocht kunt gaan maken door het natuurgebied de Biesbosch. Afsluitend keert u terug bij de Belhamel voor een lekkere barbecue!

Actief weekendje weg met overnachting

Dag 1:
– 10.00 Ontvangst Belhamel met fris/koffie en worstenbrood.
– 11.00 Oud Hollandse spelen.
– 12.30 Lunchbuffet.
– 13.30 Boogschieten/survival.
– 15.00 Bezoek aan Oudheidkunde museum in Lage Zwaluwe.
– 17.00 Aankomst minicamping Oud Drimmelen per eigen vervoer.
Dag 2:
– 11.00 Aankomst bij de Belhamel per eigen vervoer.
– 11.30 Vertrek naar Drimmelen per huifkar.
– 12.30 Rondvaart met uitleg door Nationaal park Biesbosch.
– 14.45 Terugrit naar de Belhamel.
– 16.00 Bowlen (1 uur).
– 17.15 Gezellig met z’n allen pannenkoeken bakken aan tafel.
– 18.30 Einde.

Rondje Lage Zwaluwe

Huifkarrit (1 uur) door het pittoreske dorp en landelijke omgeving Biesbosch dorp Lage Zwaluwe.
U brengt een bezoek aan Café Poeleke dat gelegen is in de landelijke polder van Zevenbergschenhoek. Hier krijgt u 1x koffie met gebak.
Daarna vervolgt de rit met een stop in een mooi natuurgebied met uitzicht op de Biesbosch.
Bij terugkomst bij de Belhamel krijgt u een heerlijk gourmet buffet met vers vlees van de slager.

Link eet café

Boerengolfcup met barbecue

U wordt ontvangen met een drankje.  Wanneer iedereen een drankje heeft genuttigd vertrekken jullie naar Den Hout met de huifwagen. Wanneer bekend is wie de winnaar is van de boerengolf vertrekken jullie weer met de huifwagen naar de Belhamel waar jullie de dag  afsluiten met een barbecue met vlees vers van de slager.

Survival, Boogschieten & Gourmetten

U wordt ontvangen met een kopje koffie / thee / fris met een appelflap. Daarna krijgt u de instructie voor de survival en gaat u het parcours zelfstandig verkennen. Na de survival is het tijd om in de roos te schieten tijdens het boogschieten. Als afsluiter gaan jullie lekker gourmetten met vlees vers van de slager. Let op, dit arrangement kan vanaf een minimale lengte van 1,35.

Bowlen & Frietbuffet Spareribs

Allereerst gaat u met uw gezelschap lekker een potje bowlen, wie gooit er als eerst een strike? Daarna staat er een heerlijk frietbuffet met spareribs voor u klaar.
U kunt 1,5 uur genieten van onbeperkt friet met spareribs, sla en sauzen.

Net als toen…

U wordt ontvangen met een drankje. Nadat iedereen is gearriveerd en een drankje heeft gehad volgt de uitleg over het programma. Na de uitleg wordt de groep opgedeeld en gaat iedereen in zijn of haar groepje aan de slag met de Oud Hollandse spelen. Onderdelen zoals gatenkaas spel, slingerbak en het spiegelspel komen aan bod! Na de Oud Hollandse spelen starten we met het bowlen op een van onze bowlingbanen. De dag wordt afgesloten met een heerlijke barbecue vers van de slager. Tevens is tijdens het eten een prijs uitreiking, Welk team gaat naar huis met de medaille?

Streekproductendagroute optie 2

Wanneer uw gezelschap binnenkomt kunt u gelijk beginnen met de Oud Hollandse Spelen. Uitgespeeld? Er staat een heerlijke Brabantse koffie tafel voor u klaar. Per huifwagen vertrekt u richting fruitkwekerij ‘de Stuifakker’ waar u een rondleiding op het bedrijf krijgt. Na de rondleiding komt u weer terug naar de Belhamel met onderweg een tussenstop op een terrasje. Eenmaal terug bij de Belhamel staat er een Gourmet voor u klaar.

  • Oud Hollandse Spelen
  • Brabantse Koffietafel
  • Huifwagentocht naar Fruitkwekerij
  • Rondleiding Fruitkwekerij ‘de Stuifakker’
  • Huifwagentocht terug met tussenstop
  • Gourmet

Oud Hollandse Spelen & Pannenkoeken bakken

Nadat iedereen is gearriveerd volgt de uitleg over de Oud Hollandse Spelen. De groep wordt opgedeeld en gaat ieder in zijn of haar groepje aan de slag met de Oud Hollandse Spelen. Onderdelen zoals; gatenkaas spel, slingerbak en het spiegelspel komen aan bod! Als iedereen de spellen heeft gedaan is het tijd om zelfstandig de lekkerste pannenkoeken te bakken. met keuze uit wel 10 verschillende ingrediënten. Natuurlijk is er ook nog een officiële prijsuitreiking tijdens het eten.

* Spelen voor de kinderen is gratis gedurende het arrangement.