Midgetgolf met barbecue

U wordt ontvangen met een drankje. Wanneer iedereen een drankje heeft genuttigd, vertrekken jullie naar Drimmelen-dorp met de huifkar voor een sportief potje midgetgolf. Wanneer bekend is wie de winnaar is van de midgetgolfwedstrijd, vertrekken jullie weer met de huifkar naar De Belhamel waar een heerlijke barbecue met vers vlees van de slager voor jullie klaarstaat. Met nieuwe energie gaan jullie dan nog de strijd aan op de bowlingbaan! Wie wordt de winnaar van de dag?

* Eventueel is het mogelijk om de barbecue te vervangen door bijvoorbeeld een gourmet, pannenkoeken bakken of vanaf 15 personen het warm en koud buffet. Voor meer info, vraag naar de mogelijkheden.

*Voor een meerprijs van € 35,00 bakken wij voor u tijdens de barbecue. Boekt u een tweede of derde barbecue? Ook dan bakken wij voor u! Voor respectievelijk € 60,00 en € 90,00 wordt alles voor u verzorgd.

*Indien mogelijk in onze dagplanning kunt u ervoor kiezen om de activiteiten in een andere volgorde te plannen. Dit is uitsluitend mogelijk in overleg en een verandering is altijd onder voorbehoud!


* Spelen (voor kinderen) is inclusief voor de duur van het arrangement

 

Arrangement:

  • Ontvangst met een drankje
  • Huifkartocht heen
  • Midgetgolfen in Drimmelen-dorp
  • Huifkartocht terug
  • Barbecue standaard
  • Bowlen (1 uur)
Duur: +/- 8 uur
Minimaal aantal personen: 10
Prijs volwassenen: € 38,95
Prijs kinderen (vanaf 2 jaar): € 34,95 Prijs per persoon: € 0,00 p,p,
Klik hier om direct te reserveren!